39+ Zeer De Tien Geboden Jodendom

39+ Zeer De Tien Geboden Jodendom. Een kort historisch overzicht van een heel bekend gedeelte uit de. Met de tien geboden of dekaloog worden de leefregels aangeduid die in de hebreeuwse bijbel volgens het jodendom en christendom door god via mozes aan de mensen gegeven zijn.

Thora Wikipedia
Thora Wikipedia from upload.wikimedia.org
Volgens het vierde gebod van de tien geboden die het jodendom kent, moet je op sabbat rusten. Ik kan mensen begrijpen die soms besluiten het recht in eigen handen te nemen om die rijkdom op een andere manier te verdelen. De geboden bevatten instructies om te aanbidden alleen god, ter ere van iemands ouders.

De tien geboden, ook bekend als de decaloog, zijn een aantal bijbelse principes met betrekking tot ethiek en aanbidding, die een fundamentele rol in het jodendom en christendom spelen.

Dit is een van de oudste geloven en tradities op aarde het jodendom. De tien regels die het volk israel (onder leiding van mozes) in de woestijn kreeg. Er zijn dus veel meer dan 'tien geboden'. Het jodendom bevestigt de inherente goedheid van de wereld en haar bevolking als schepselen van god.


Comments

Popular posts from this blog

47+ Irs Get My Payment Tool

37+ Disneyland Amerika

12+ Knutselen Herfst Groep 4